Gott kaffe efter måltiden

Kaffe har varit en dryck som människan druckit i över två tusen år och härstammar från Afrika. Hälften av allt kaffe som blir sålt i Sverige kommer däremot från Brasilien. Den andra hälften kommer från Colombia. Vi i Sverige dricker väldigt mycket kaffe, mest kaffe i världen. Det passar alltid med en kopp! Oavsett om det är frukost, lunch eller middagstid. Kaffet är så populärt att det kallas för Sveriges nationaldryck. Men det svenska kaffet är till skillnad från resten av världen, ett ganska svagt kaffe.

Kaffe på jobbet

På arbetsplatser är kafferaster eller rättare sagt fikaraster en viktig del. Så självklart är kvaliteten på kaffet det grundläggande för en god kopp. Något som också blivit mer och mer populärt är ekologiska produkter. Så ekologiskt kaffe är något som vi köper i allt större utsträckning.

Ekologiskt högkvalitets kaffe

När du än vill dricka ditt kaffe, om det är på jobbet eller efter en måltid så vill du närmare bestämt ha gott kaffe i högkvalitet. Tänk på klimatavtrycket och välj därför ett ekologiskt kaffe. Så var både smart och lat. Gör det enkelt för dig själv. Gå således in på nätet och gör din beställning online. Få hem gott ekologiskt kaffe direkt till din dörr.