En värld av smaksensation

En ny värld kan öppna sig genom att du öppnar dörren till skafferiet i ditt kök. Möjligheterna är oändliga med en tillgång till olika smaker och kryddor. I en vardag som ofta rullar på i samma hjulspår är det lätt att middagsbordet ser likadant ut. Men genom att öppna sina sinnen till nya kryddor kan en vanlig rätt bli något nytt och spännande. Till exempel blir korvsåsen en festmåltid. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Hållbar konsumtion och hälsa

Forskning visar att genom att utsätta oss för nya smaker kan vi bidra till en mer hållbar matkonsumtion. Nya smaker utvecklar vårt sätt att konsumera – vilket i sin tur kan leda till ett mer hållbart tänkt och agerande.

Även din hälsa mår bra av en bredare kryddvariation då många olika kryddor har många positiva egenskaper för vår hälsa. Genom att testa sig fram bland nya kryddor får vi därmed också in nya hälsofördelar i vår vardag. Det är en spännande värld att lära sig mer om – och information finns överallt på nätet.

Vi hjälper dig

När du vill utveckla dina smaklökar med annat än det som är i skafferiet finns vi tillhands med ett stort utbud av allt ditt kök kan tänkas behöva. Beställ via nätet och ta emot bekvämt vid dörren.