Brygg ditt egna öl

Om du är en öl-fantast och vill ta ditt intresse till nästa nivå är det dags att börja brygga ditt eget. Det finns en hel värld att upptäcka och smaker att testa. Köp hem lite bryggutrustning och brygg från grunden.

Imponera på dina vänner

Genom att skaffa dig ett nytt intresse och sätta igång att brygga din egen dryck kan du skapa en ny gemenskap. Bli motiverad till att bjuda över vänner och familj och bjud på din öl. Anordna en ölprovning och låt dina gäster gissa och ranka smakerna. Du kan även laga en god middag som passar utmärkt till din egen bryggda dryck.

Får du inte nog av ölbryggningen kan du även testa på att göra din egna cider och vin. Köp en vinsats eller cidersats och spendera sedan din fritid med att skapa och tillverka. Intresset kan leda till att du startar ditt egna företag och säljer din egengjorda dryck till restauranger och barer. Det finns mycket att upptäcka i brygg världen.

Njut av hösten och bjud hem dina vänner och din familj till många mysiga middagar och även ölprovningar. Hos Bryggbolaget kan du hitta allt du behöver för att kunna brygga din egna dryck.