En kaffe på maten?

De allra flesta skulle tacka ja till det. Sverige är ett av de länder där kaffe konsumeras i stora mängder. Och för gemene man ett nödvändigt tillbehör till den klassiska svenska fikan. Sen gammalt är det svart kok eller bryggkaffe som på en bit socker som var det som de flesta drack, nuförtiden är det inte bara svart kaffe som dricks.

Vad är din cup of tea or coffee?

Sedan cirka trettio år tillbaka har både den franska och italienska stilen att dricka kaffe anammats här i Norden och vem har idag inte hört talas om café au lait eller cafe latte? Även superstarkt perkulerat kaffe det vill säga en espresso är vanligt och även det kommer från Italien. En kaffe efter maten är en vana som sitter i, liksom fika med kaffe och kaka. Vilket kaffe väljer du på maten? Välj något online för riktigt exklusivt kaffe.

Kaffe till vilket pris?

Kaffe är en produkt där många av tillverkarna inte köper in sina kaffebönor där odlarna får ordentligt betalt eller inte arbetar under bra arbetsförhållanden. För att din kaffe på maten ska smaka ännu bättre är detta en fråga att väga in när du köper ditt kaffe. Att välja Faitrade i butiken är oftast ett bra riktlinje att gå efter.